+ 420 776 072 498
info@mojecallcentrum.cz

GDPR – Informační memorandum

Moje callcentrum

  • Osobní údaje jsou společností Moje Callcentrum zpracovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.
  • Správcem osobních údajů pro Moje Callcentrum je společnost PMS Trade s.r.o. se sídlem Londýnská 166/1, 120 00  Praha , IČ: 24728055.
  • Účelem zpracování osobních údajů pro marketingové účely, který je právním základem pro takové zpracování, je poskytování výhodných obchodních nabídek, nabídek obchodních schůzek a ostatních činností, které jsou součástí informací sdělených při udělování souhlasu. Forma udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů může být telefonická, korespondenční či písemná. V případě ústní podoby může společnost Moje Callcentrum pořizovat hlasový záznam pro případné prokázání udělení souhlasu.
  • Osobní údaje mohou být poskytnuty interním dodavatelům společnosti Moje Callcentrum či jiným důvěryhodným dodavatelům, kteří pro Moje Callcentrum zajišťují marketingovou či obchodní činnost.
  • V případě zpracování osobních údajů na základě poskytnutí souhlasu se zpracováním máte právo tento souhlas omezit či zcela odvolat. V případě zpracování osobních údajů na základě jiného oprávněného zájmu společnosti Moje Callcentrum  máte právo vznést námitku proti tomuto zpracování.
  • Máte právo požadovat od společnosti Moje Callcentrum  přístup ke zpracovávaným údajům, požádat o jejich opravu nebo výmaz. Současně máte právo požadovat omezení zpracování či přenos osobních údajů k jinému správci. Proti společnosti Moje Callcentrum můžete podat stížnost u dozorového orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Moje Callcentrum zodpovědně přistupuje k etickému způsobu oslovování kontaktů. Moje Callcentrum contact policy, Kodex etického telefonování a interní směrnice pro bezpečnost dat chrání kontakty před nadměrným oslovováním a postupují v souladu s aktualizacemi evropské normy GDPR. Na této stránce může vyplněním formuláře každá osoba vstoupit do tzv. black listu a projevit tak volbu vyřazení z telefonického, emailového a dopisního oslovení společnosti Moje callcentrum i když již dříve tento souhlas projevila. Pakliže se kontakt nachází na Moje Callcentrum black listu, je vyňat ze všech kampaních interních i partnerských.

Cookies Cookies jsou krátké textové soubory vytvářené webovým serverem a ukládané ve Vašem počítači prostřednictvím prohlížeče internetových stránek. Když se znovu vrátíte na webové stránky, které cookie vytvořily, prohlížeč pošle uloženou cookie zpět na server, který tak získá všechny informace uložené v této cookie z předešlé relace. Cookies využívá pro svou činnost naprostá většina webových stránek. Na tomto webu používáme tyto cookies: Google Analytics Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen “Google”). Služba Google Analytics používá souborů cookies. Informace o užívání stránky spolu s obsahem souboru cookie (odkaz na prohlášení o používání cookies) bude společností Google přenesen a uložen na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Služba Google Analytics je rozšířena o související reklamní funkce poskytované společností Google, a to:

  • přehledy zobrazení v reklamní síti Google,
  • remarketing (zobrazování reklam v obsahové síti na základě zhlédnutých produktů),
  • rozšířené demografické přehledy (reportování anonymních demografických dat).

Více informací o zpracování a využití dat najdete ve smluvních podmínkách společnosti Google

  Odvolání souhlasu k oslovení


Odesláním tohoto formuláře vstupujete do Moje Callcentrum black listu a budete do 72 hodin vyňat(a) ze všech interních a partnerských kampaní. Pro další dotazy pište na info@mojecallcentrum.cz

Tento web používá soubory cookies k analýze návštěvnosti Více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít